Regnskaber

Vi skaber struktur på økonomien

Vi tilbyder regnskabsassistance til fair priser

Har I brug for en midlertidig løsning? Der kan være mange grunde til, I står og mangler regnskabsassistance, pludselig sygdom, barsel eller udskiftning i medarbejdere mm.

Bogholderiet kan blive presset pga. vækst i virksomheden eller for få hænder til for mange opgaver. Hos Accounting Plus træder vi til for at hjælpe jer med at komme tilbage på sporet. Perioden afhænger af jeres behov for assistance.

Prisen afhænger af jeres behov

Prisen afhænger af jeres behov, så kontakt os endelig for en snak og et uforpligtende tilbud.

Er momsindberetning en af de administrative opgaver, I helst er fri for? Så lad Accounting Plus hjælpe jer. Vi sørger for, I ikke ender med en momsregulering i slutningen af året ved revisors gennemgang, som I ikke havde forudset.

Vi kan hjælpe jer med momsopgørelsen, indberetningen og betalingen af moms, momsafstemning mm.

Når årets skal afsluttes

Når årets skal afsluttes, og revisor skal lave review/revision af året, er prisen ofte sat ud fra at alt er afstemt og klargjort til de starter. Skal revisoren assistere med afstemninger, vil dette derfor ofte være en ekstra omkostning.

Accounting Plus kan hjælpe med at gennemgå det foreliggende materiale og sørge for alle afstemninger ligger klar til revisionen, og gennemgår bogføringen for rettelser inden materialet afleveres til revisoren. Benytter I jer allerede af vores bogføringshjælp, vil det selvfølgelig allerede foreligge hos os og være endnu nemmere at få klar.

Hvis I ikke er underlagt revisionspligt, kan vi hjælpe med opstilling og indberetning af regnskabet samt selvangivelsen. Hvis I er underlagt revisionspligt, kan vi enten sende alt afstemt materiale til jeres revisor til vi kan henvise til vores samarbejdspartner.

Få hjælp til din resultatopgørelse og balance

​Vi tilbyder løbende regnskabsassistance, uanset om det er en enkeltmandsvirksomhed eller et selskab. Det kan være alt fra den daglige bogføring og den løbende momsindberetning til den endelige årsafslutning. Desuden tilbyder vi rådgivning om årsregnskabsloven og om skatteforhold.

Vi kan blandt andet tilbyde:​

  • ​Digital bogføring
  • ​Momsafstemning og -indberetning
  • ​Årsafslutning og klargøring af regnskab
  • ​Årsrapport med resultatopgørelse og balance
  • ​Årsopgørelsen og udvidet selvangivelse
  • ​Udarbejdelse af forskudsopgørelse
  • ​Anden hjælp til regnskabet​

Vi kan med andre ord bistå med alle former for regnskabsmæssig assistance, så du slipper for det administrative bøvl, og så du kan bruge tiden på det, som du er god til. Samtidig kan du undgå at ansætte en bogholder.

Få flere oplysninger om hjælp til dit regnskab

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få struktur på økonomien. Samtidig kan du høre mere om vores andre ydelser inden for økonomisk rådgivning og bogholderi. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på at varetage dit regnskab.

( +45) 88 44 24 24
info@accplus.dk