Bogføring

For virksomheder i alle størrelser

Vi værdsætter de nære kunderelationer

​Ønsker du professionel hjælp til den daglige bogføring? Hos Accounting Plus hjælper vi store og mindre virksomheder med alt fra økonomisk rådgivning til det daglige bogholderi, og vi kan også hjælpe din virksomhed. Vi servicerer kunder i blandt andet Næstved, Roskilde, Slagelse, Ringsted og omegn.

Vi har altid kunden i fokus og værdsætter de nære kunderelationer. Derfor lægger vi vægt på at kende vores kunder godt. Vi tilbyder en meget fair pris, selvom vi har store kompetencer inden for økonomi.

Bogholderiet er ofte en afdeling med mange kasketter, bogholderi, HR, administration

Bogholderiet er ofte en afdeling med mange kasketter, bogholderi, HR, administration osv. Det kan være en dyr løsning at ansætte medarbejdere til hver kasket, specielt hvis man er en mindre virksomhed, hvor der ikke er nok til fuldtidsstillinger.

Resultatet kan ofte blive en løsning, hvor der gås på kompromis og der må ses bort fra noget eller der ikke udnyttes optimalt.

Vi tilbyder et ungt team af kompetente bogholdere/cand.merc.aud.

Hos Accounting Plus kan vi tilbyde et ungt team af kompetente bogholdere/cand.merc.aud., som kan varetage opgaver både indenfor og udenfor det klassiske bogholderi. Om I har brug for hjælp til hele bogholderiet eller blot til enkelte funktioner, kan vi hjælpe jer. Vi kan hjælpe jer med bl.a. finans-, debitor- og kreditorstyring, rykkerprocedurer, betalinger, fakturering, månedsrapportering, likviditetsstyring mm.

Prisen vil afhænge af jeres behov, så vi skræddersyr altid en løsning, som passer til lige netop jeres behov.

Undgå det administrative bøvl i hverdagen

​Vi kan bistå med alle former for regnskabsmæssig assistance lige fra den daglige bogføring til momsindberetning og indbetaling af moms. Dermed slipper du for administrativt bøvl, og du kan bruge din tid på det, som du er god til. Samtidig behøver du ikke at ansætte en bogholder eller en lignende medarbejder.

Vi kan endvidere lave dit årsregnskab eller gøre det klar til revisor, uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller har et selskab. Samtidig kan vi hjælpe med fakturering, udbetaling af løn, månedsrapportering og meget andet, hvis du ønsker det.​

Kontakt os for at få et tilbud på bogføring

​Du er velkommen til at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe struktur på økonomien eller blot varetage det daglige bogholderi. Vi fortæller gerne mere om vores andre ydelser inden for økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på at varetage din bogføring med videre.

( +45) 88 44 24 24
info@accplus.dk